Velofiets - Velokinderfiets - Velocross - Velospecials - Veloracing

Allemaal handelsnamen van PHA Walraven Beheer BV, opgericht in januari 1998. Wij zijn reeds actief op het internet sinds 1998. In het begin hebben wij voor veel klanten websites en webwinkels gebouwd. Sinds 2008 zijn we zelf actief met het bouwen en exploiteren van onze eigen webwinkels. Gedreven vanuit een passie van de mogelijkheden die de technologie vandaag de dag brengt en een bijzondere band met de fietsen die we verkopen bedienen we de Nederlandse en Belgische markt.

Naast de exploitatie van de webwinkels is de eigenaar Paul Walraven ook verbonden aan de Avans Hogeschool waar hij zijn ervaringen uit de praktijk op het gebied van E-Commerce en E-Business deelt bij de Academie voor Engineering en ICT het Avans Ondernemers Centrum.

 

Onze Webwinkels

PHA Walraven Beheer BV exploiteert vijf webwinkels, te weten Velofiets, Velokinderfiets, Velocross, Velospecials en Veloracing. We richten ons voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt. Op verzoek van vele klanten is in 2011 de stap ook gemaakt richting onze zuiderburen. Na een groot succes zijn we verder gegaan met het franstalige deel van Belgie en in 2014 wordt de eerste vestiging in Frankrijk geopend!

            


Keurmerk

Wij zijn vanaf het begin dat we gestart zijn met onze eigen webwinkels aangesloten bij de Stichting Webwinkel Keurmerk. 

Aangezien wij steeds meer klanten vanuit het buitenland krijgen vinden we het ook belangrijk om internationaal een gedegen keurmerk te hebben. Velofiets heeft haar webshops laten beoordelen door Stichting International E-commerce Association Europe (IECA-Europe). Wij werken volgens de gedragscode van Stichting International E-commerce Association Europe (IECA-Europe), en houden ons hieraan.

Hiermee is het transparant met wie u zaken doet! 

         Nationaal:                                              Internationaal:

                                                 

Keurmerk Velofiets                           Keurmerk Euro Safe Shop

 
 

Onze Partners

Wij staan voor kwaliteit. Kwaliteit staat niet alleen voor de kwaliteit van de fietsen die wij leveren maar voor kwaliteit in de gehele dienstverlening naar de klant. Dit betekent duidelijke levertijden, heldere bestelprocedures, heldere algemene voorwaarden zonder kleine lettertjes, veilige betaling en een snelle en zorgvuldige levering.  Dit kunnen wij echter niet alleen!  We zijn hierbij ook afhankelijk van anderen in het hele proces van inkopen, opslaan, distributie en afleveren. Wij werken met oa Icepay (internetbetalingssysteem), Ideal (Rabobank Breda), TNT, GLS, DHL en de Graaf voor de verzendingen, XLS Hosting en Magento. Op elk gebied hebben wij daarom de partner gezocht die voorop loopt in de markt. Dat geeft ons en u de voorsprong in het online zaken doen.

                                

 


Onze Leveranciers

Wij werken met een select aantal fabrikanten/toeleveranciers. Onze leveranciers zijn door ons geselecteerd op een goede prijs/kwaliteitsverhouding en op een snelle leveringsservice.

Door goede afspraken met onze toeleveranciers kunnen wij in geheel Nederland zeer snel leveren vanuit het centrale magazijn in Utrecht en in Belgie vanuit het centrale magazijn te Brugge. Uw bestellingen worden na bestelling vrijwel direct klaargemaakt voor verzending en veelal de volgende dag al afgeleverd. 

   

Contactgegevens

 

VELOGROUP
Telefoonnummer 
Kamer van Koophandel Breda
BTW Nummer / VAT
Rabobank  Breda


: 0031-(0)651659865
: kvk 20082582 
: 805219602 B01 

 

         

Adres Kantoor: 

Postbus 7150
4800 GD Breda
Nederland 

 

Adres Centraal Magazijn Nederland (in geval van afhalen) 
Maarssenbroeksedijk 7
3542 DL Utrecht
Nederland

        
   

 

Adres Centraal Magazijn Belgie (in geval van afhalen)
Lieven Bauwensstraat 11 
8200 Brugge
Belgie
  
 

 

 

Ik hoop ook u snel terug te zien als tevreden klant  in een van onze webwinkels!